aboutus

Top Beauty Equipment Co., Ltd

Top Beauty Equipment Co., Ltd Top Beauty Equipment Co., Ltd Top Beauty Equipment Co., Ltd Top Beauty Equipment Co., Ltd Top Beauty Equipment Co., Ltd
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: MBS
Aantal werknemers: 50~100
Jaarlijkse omzet: 250-300
Opgericht Jaar: 2012
Export pct: 90% - 100%
Ongeveer ons
Inleiding

De hoogste Schoonheid is de belangrijke fabrikant van de esthetica en de fysieke Machine in China.

De netstroom EMSCULPT, 5D HIFU, Tecar rf, Schokgolf, Velashape, ect bewerkt welk gebruik machinaal voor gezicht die, lichaamsvermageringsdieet, de hulp van de lichaamspijn opheffen.

 

wij hebben uitstekende teams (klinisch proefschoonheidsspecialistteam; creatief en Rijp ontwerper en ingenieursteam, Professionele en geduldige Verkoopteam; ) wie zich op productontwikkeling & ontwerp concentreren, kwaliteitscontrole; dienst van de aanbiedings de hoge tevredenheid aan de klant, daarom hebben wij een goede reputatie onder onze klanten.

 

Volgens het marktonderzoek en de eisen, ontwerpen wij de nieuwe en unieke vooruitzichten voor de machine en ontwikkelen de nieuwste technologie.

 

Onze machine biedt Ce, ROHS-certificatie aan, en onze machine heeft het octrooi van het vooruitzichtenontwerp.

 

Wij zullen de verkoper van al details en de verrichting van de nieuwe aankomstmachine, opleiden om de verkoop te laten de machine beter introduceren aan de klant en de vraag van de machine van de cliënt te beantwoorden.

 

Hoogste Schoonheidsdoel: Verhogingswaarde met kwaliteit; creeer waarde voor klanten.

 

Kies de Hoogste Schoonheid uw beste keus, Om het even welke behoefte aan de schoonheidsmachine is, ons zonder aarzelt contacteert

Dienst

Wij bieden de professionele OEM en ODM dienst aan. naar maat gemaakt het embleem en de vooruitzichten van de machine. ken uw ideeën, konden wij een goed werk doen.

Ons Team

Productieteam met vakmanschap, geduldig en zorgvuldig verkoopteam, de hoge tevredenheid van 98% van de cliënt voor de dienst en product

Contactgegevens
gtag('config', 'G-KYXXS2WF69');